Välj föreställning:

Hyr teatern

FOR INFORMATION IN ENGLISH ON RENTING THE THEATRE, PRESS HERE
•  Parkett + balkong = 1.110 platser

•  Endast parkett = 725 platser

•  Möjligt att få in fordon på scen

•  Skräddarsydda eventlösningar

•  Ljud, ljus och teknik i världsklass

•  Restaurang med 70 platser

•  Stor foajé med bar och mingel

•  Läge med hög trendfaktor

•  Teater med spännande historik

•  Kontakta oss för mer information
.

Hyr en scen för 725 eller 1.110 sittande gäster

Göta Lejon är en perfekt plats för event och konferens. Den vackra och rymliga salongen har plats för 1.110 sittande gäster. Men det går också utmärkt att bara hyra parketten som rymmer 725 personer.

Inga pelare skymmer utan det är fri sikt från samtliga platser på både parkett och balkong. Trots sin storlek har salongen en intim känsla. Med anpassad ljussättningen fungerar den utmärkt även för mindre grupper.

Experter på upplevelser, vana att skräddarsy

Vi skräddarsyr lösningar för bolagsstämmor, kick-offer, mässor, föreläsningar, konferenser, produktlanseringar och releasepartyn. Hela vår organisation är uppbyggt kring kundupplevelsen, att ge gästerna en speciell stund.

Därför förstår vi också extra väl vilka utmaningar du som eventarrangör står inför. Vi erbjuder både lokaler och personella resurserna som du sedan kan kombinera och orkestrera för maximalt resultat. Plocka russinen eller låt oss leverera en paketlösning.

Proffs på ljud och ljus

Som en av landets ledande scener för storslagna Broadwaymusikaler och konsertupplevelser har vi både utrustning och expertis i världsklass. När det gäller ljud, ljus och teknik har vi stora resurser i huset och ett omfattande kontaktnät när det gäller att snabbt ordna fram specialutrustning.

Våra tekniker är vana vid utmaningar så har du funderingar om maxvikter och mått, kontakta mikailo@gotalejon.se

Restaurang med 70 platser

Högst upp ligger Göta Lejons restaurang. Här finns plats för 70 sittande matgäster och lokalen lämpar sig väl om man vill kombinera med möjlighet att visa information eller ha en talare. Rummet är rektangulärt och alla har fri sikt.

Vi erbjuder lösningar med både mat och dryck i olika prisklasser.

Foajé med bar och mingel i flera plan

Generös takhöjd i flera våningar, garderob, stor bar och många fina utsiktsplatser längs med de vackra trapporna. Foajén är perfekt för både mingel, storslagna entréer och pulserande efterfester. Det spelar ingen roll om ni är ett mindre sällskap eller väldigt många, vi anpassar den så det blir perfekt för er. Ytan är mycket tacksam att drapera och dekorera.

Perfekt läge i hetaste delen av Stockholm, Europa, Världen

Ett event på Göta Lejon, Götgatan 55, Stockholm, Södermalm, SoFo är garanterat rätt. Financial Times har rankat Södermalm som en av världens hetaste resmål. Vogue har utsett Söder till världens tredje coolaste stadsdel. Resesajten Travel Supermarket har tillsammans med bloggare nyligen placerat Södermalm i Europa Top 5 på ”The hip hang-out Neighbourhood index”.

Ta plats bland stjärnorna

Ditt event kommer att vara i gott sällskap – många stjärnor att stått på denna scen. Göta Lejon byggdes 1928 i SF:s regi och blev då en av Stockholms största biografer. Sedan gjorde även teater- och revyverksamhet entré med bl a Ernst Rolf och Hasse & Tage.
Under 1970- och 80-talen blev Göta Lejon dessutom ett av Stockholms absolut främsta konsertställen tack vare namn som Nina Hagen, Metallica, AC/DC, The Pretenders, Joey Ramone och Kim Wilde.

Sedan 1990-talet har Göta Lejon också varit musikalernas hemvist. Scenen har intagits av bl.a. Tommy Körberg, Carola, Christer Sjögren, Peter Jöback, Jerry Williams, Tommy Nilsson, Måns Zelmerlöw, Loa Falkman, Ola Salo, Pernilla Wahlgren, Charlotte Perrelli, Björn Kjellman, Helen Sjöholm, Johan Rheborg, Brolle Björn Skifs och många, många fler…

Kontakta oss

Skulle Göta Lejon passa för ditt nästa event? Kontakta oss nu så kan vi resonera om hur vi kan hålla din budget och samtidigt bjuda på en stor upplevelse.

Skicka ett mail till uthyrning@gotalejon.se så hör vi av oss.