Välj föreställning:

Yann Tiersen – 24/2 2019 kl. 20.00

Yann Tiersen är kompositören, artisten och den fantastiska liveakten, som sedan det internationella genombrottet 2001, har skämt bort oss med drömska vardagsmirakel. I februari släpps det nya albumet ”All” och 24 februari kommer han till Stockholm.

De enorma framgångarna med det lekfulla, lätt melankoliska soundtracket till ”Amélie från Montmartre” fick Yann Tiersen att framstå som en oväntad ögonblickssuccé. Men i bagaget hade han redan fyra egna album och en entusiastisk fanskara.

Sedan dess har Yann Tiersen fortsatt att varva hyllade studioalbum som ”Les Retrouvailles” med filmmusik till bland andra ”Good Bye Lenin!”. Samtidigt har han etablerat sig som en liveartist av yttersta klass, som fyller konserthus runt om i världen.

I vinter är Yann Tiersen aktuell med det nya albumet ”All”, som tar vid där 2016-års framgångsrika ”EUSA” lämnade oss. Skivan är den första som har spelats in i Tiersens nya studio. I ett gammalt övergivet diskotek på den lilla ön Ouessant utanför Bretagne har han på nytt satt samman en samling minimalistiska låtar, som går direkt in i känslolivet.

Showen startar kl. 20.00.
Längd 2 tim utan paus.

Biljetterna kostar mellan 440 kr inkl serviceavgift.
Biljetterna släpps 26/10 11.00 via ticketmaster.se.

Telefon: 08-505 290 00

Yann Tiersen 24/2-19